Tarieven en Contact

TARIEVEN

 • Het tarief voor de stadswandelingen is € 5 per persoon.
 • De stadswandelingen vinden plaats  vanaf 1 april tot 1 november elke dag van de week vanaf de VVV, Stationsweg 26, om 11.30 uur en duren ca twee uur. Vanaf 1 november tot 1 april vinden de wandelingen alleen op vrijdag, zaterdag en zondag plaats, ook om 11.30 uur vanaf de VVV. U hoeft u daarvoor niet aan te melden.
 • Elke zondag kunt u ook een stadswandeling door de oude binnenstad maken vanaf de Burcht. Deze wandeling begint om 14.00 op het pleintje bij Koetshuis de Burcht.
 • U kunt bij Gilde Leiden ook  een groepswandeling afspreken. Dit kan een gewone stadswandeling zijn of een van de themawandelingen. De beschrijving van de thema-wandelingen vindt u achter deze link.Het zijn wandelingen voor groepen van maximaal 15 deelnemers. Bij grotere groepen worden er meer gidsen ingezet. Start- en eindpunt van de wandeling worden in overleg afgesproken.De kosten zijn € 5 per persoon met een minimum van € 30 (gelijk aan het tarief voor 6 personen). Voor wandelingen ná 17.00 uur geldt een tarief van € 7 per persoon met een minimum van €42. (Kinderen onder de 12 jaar in gezinsverband gratis)Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk daags voor de wandeling zijn overgemaakt en bijgeschreven op de rekening van Gilde Leiden: NL86 INGB 0007 3020 87 ten name van Stichting Gilde Leiden. Er kan niet aan de gids worden betaald.Voor deze groepswandelingen meldt u zich bij voorkeur minimaal 5 dagen van tevoren aan via het contactformulier of telefonisch via 06.122.09.120.

Kinderen tot 12 jaar, in gezinsverband, lopen gratis mee.

Presentaties

Gilde Leiden biedt u de mogelijkheid om Leiden te leren kennen aan de hand van een Power Point presentatie. Prijs per presentatie € 50. Buiten Leiden worden vervoerskosten in rekening gebracht.

 


CONTACT

Voor het reserveren van een groepswandeling of presentatie
verzoeken we u bij voorkeur minimaal 5 dagen van te voren een aanvraag  in te dienen via onderstaand formulier.

N.B. uw aanvraag is pas definitief als de coördinator deze aan u heeft bevestigd.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Aanvraag

  Datum wandeling (verplicht)

  tijd van tot (verplicht)

  Aantal personen van 12 jaar en ouder

  Aantal kinderen onder de 12 jaar

  Wandeling:

  Uw bericht